Kontakta oss om du har några frågor.

Gävle Montageservice AB specialiserar sig inom montage av alla sorter samt service av skyltar. Om du har en skylt som behöver sättas upp eller repareras kan du ta hjälp av oss.

Vi är professionella montörer som gör att montage-jobbet går snabbt och smärtfritt.

Vi anlitas ofta för att sätta upp reklamskyltar för företag, myndigheter eller organisationer, men vi sätter lika gärna upp andra typer av skyltar. Vi är flexibla och har möjlighet att tillgodose dina behov enligt dina önskemål.

Om du är intresserad av att anlita oss är det bara att höra av sig med detaljer, så åker vi till platsen för att utföra jobbet. Vi tar oss runt i hela Sverige från vår bas i Gävle och har möjlighet att komma till dig för att montera eller reparera skyltar.

Två värdeord är särskilt viktiga för oss i vår verksamhet: ärlighet och noggrannhet.

Genom att endast erbjuda jobb med fastpris ser vi till att du alltid kan vara säker på att du vet vad du betalar för. Vi anser att det är mycket viktigt att du som kund känner dig trygg i affären. Vi lägger aldrig till några extra kostnader i efterhand, utan priset som vi ger dig på förhand är också det du betalar.

Vi ser också till att göra jobbet ordentligt från början till slut för att på så sätt undvika att vi måste göra om arbetet vid ett senare tillfälle. Att projektet drar ut på tiden gör att både du som kund och vi som företag förlorar pengar. Istället ser vi till att du är nöjd med jobbet direkt.

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna!

Följ oss i sociala medier!